Prov i massor

Idag gick jag till skolan och gjorde matteprovet och engelskprovet, sen efter de lektionerna gick jag hem och vilade.
Imorgon blir det skola hela dagen (:


/T

John ME feat. Amanda Jenssen - Love is my drug p3 guld -09


Nya läsare!

Hej alla nya läsare!
Alltid kul med nya ju ;)


Mådde inte alls bra imorse, men jag gick till skolan ändå, för att kunna gå hem 2 lektioner senare.  Så idag har jag bara legat i sängen och tittat på tv. Har läst på lite till matte& engelsk-proven imorgon, och sovit en stund. Hoppas att jag kommer imorgon!

/T

Ingen rubrik

Jag sitter och väntar på att Emelie ska logga in på msn så hon kan skicka bilderna från igår, så då kan jag ju lika gärna passa på att skriva lite här.
Men det var himmla kul igår, det jag minns iallafall.
Det kanske kommer några bilder lite senare, men jag vet inte riktigt än. Jag är bara med på två av de iaf (a)

Idag har jag bara tänkt ta det lugnt, ska följa med Fanny ut med deras hund vid 3-tiden, så ska vi väl gå en lite längre runga eftersom jag måste snacka med henne.
Vad ska ni göra idag? :)

/T


Grattis teddie, 15 år

Nu har jag precis duschat. Sen när frida har duschat kommer hennes bror och hon och hämtar mig så kör de hem oss till de igen, så väljer vi kläder till henne. Sen blir vi körda (hoppas jag) hit igen, så väljer vi kläder till mig, sen blir det TEDDIEBOY HELA KVÄLLEN! :D


/T


Första skolveckan är SLUT

Äntligen - första veckan i skolan, är slut!
Nu får man vila upp sig till två veckor fulla med prov.

Jag har iallafall inte gjort så mycket idag, heller. Somnade under top model och vaknade lagom till hell's kitchen började 8-|
Egentligen hade jag tänkt sitta hemma med mina föräldrar ikväll eftersom de är så snälla och låter mig sova hos Ted imorgon, men Fanny var ensam hemma och ville att jag skulle komma, så jag kanske går in där en stund också, kanske.
Sen imorgon blir det TEDDIEBOY iaf (:


/T

Sent inlägg

Det blev inget inlägg alls igår eftersom att jag hade så mycket att göra, så jag ska försöka skriva ett riktigt inlägg nu.

Nu har snart hela första veckan i skolan gått. Usch! Jag var skoltrött redan innan skolan började, och det är en hel termin kvar. Ska iallafall ta tag i matten nu! Vi ska faktiskt ha matteprov nästa vecka, på tisdag tror jag, och då kunde jag ju pluggat satan till dess, men så ska vi också ha typ 5 andra prov den veckan! Bl.a. ett stort grammatikprov i engelska, samma dag som matteprovet, också so-prov på fredagen bara för att de i matte B-gruppen inte har prov nästa vecka.
Jag hoppas iallafall att det kommer gå bra på alla proven.

Men jag har inte gjort så mycket idag, skulle egentligen på tennis, men jag somnade och vaknade inte förrens det redan hade börjat.
Sen på söndag fyller teddieboy år också. Grattis <3!

Nu ska jag städa mitt rum.

/T


byTAFY.blogg.se

Jag ska strax vara riktigt duktig och lägga mig tidigt, men först ska jag bara tipsa om min& fannys blogg!
Vi har inte gjort så mycket på den än, men det är något iallafall. Ronja ska hjälpa oss med designen hoppas jag, hon är riktigt duktig!

Så gå in på vår blogg ! Bilder kommer imorgon eller på torsdag tror jag.

/T

Anna ternheim - what have i done



Gud, vad jag älskar denna låten! Speciellt med bara pianot, den är bra vanligt också, men speciellt såhär. & texten är ssssssså bra!

Svimmfärdig (?)

Tjingeling (:
Idag gick jag hem ifrån skolan. Mådde jätte dåligt på no:n också tittade vi på en läskig film om ögat, så jag skulle gå ut och då blev jag helt yr. Precis som jag blir när jag är påväg att svimma.
Jag gick iallafall hem och sov till 14.15, då gick jag och mötte Fanny vid skolan sen följde jag med henne ner till byn och sen gick vi hem här och fixade med bloggen.

Nu sitter jag här och väntar på maten och funderar på om jag vill byta klass eller inte. Känns inte så kul att gå kvar i vår klass, dessutom hatar jag typ hälften i den så.

/T

Första skoldagen 2009

Som ni märker går det inte super bra med bloggen just nu. Men skolan har börjat och jag har annat för mig att göra på dagarna, tyvärr.

Första dagen i skolan idag, ja. Tyckte ändå det gick ganska snabbt, förutom att alla var super trötta eftersom nästan ingen kunde sova igår. Hihi. Funderar fortfarande på att byta klass till C eller G, men får se hur det blir med det.
Efter skolan gick jag iallafall hem till Ted och var där till tjugo över sex? Sen gick jag hem, åt och sen gick jag in till Fanny och snackade lite grann med henne också.

Nu ska jag snart lägga mig också.
För en gångs skull hade jag tänkt att vara duktig och lägga mig 21.30 igår, så kunde jag titta på tv till 22.00 sen sova. Men sen låg jag och smsade fram till 24.00 och sen somnade jag inte förrens vid 2. Bra när man ska upp vid 6 (y)


/T

Ointressantare inlägg får man leta efter

Idag har det varit riktigt dåligt med bloggen!
Så fort jag vaknade så åt jag frukost och sen åkte vi och handlade. När vi kom hem så fikade& spelade jag och min lillasyster sims 8-|. Sen möblerade jag om lite till på mitt rum och sen hade vi gäster.
Sen så var jag på McDonalds med Frida, Leo&  Ted också, lite senare.

Här har ni min dag, snabbt!
Nu ska jag nämligen titta på djurpolisen och smsa lite (:


/T

Malmöstad, parkernas stad

Idag, äntligen, åkte vi till stan! Först skulle mamma träna så då fick jag gå runt lite med Ebba inne på hansa kompaniet, hittade en tunika/klänning och ett par byxor då, som jag fick när mamma var klar (y). Också hittade jag en tjocktröja, vanlig svart, och ett överfint rosa nagellack! :D
Egentligen skulle vi ha gått in och "klagat" hos telia också, men mamma tyckte det låg för långt bort :s så hon skulle ringa nu när vi kom hem istället, vilket jag inte tror att hon kommer göra.

Sen ikväll ska jag hem till Lelle och kolla när de lanar (h) och äta popcorn!

Nu ska jag gå och kolla om mamma har ringt.

/T

Mcdonalds& mobil-helvete

Det blev aldrig något med Fanny. Jag vet inte varför, men jag har iallafall tittat på båda top model avsnitten av säsong 11! :D Varje dag det har varit har det varit något annat jag har varit tvungen att titta på. Som Grammisgalan. Gud vad jag älskar grammisgalan! Och Rockbjörnen. Jag tror att rockbjörnen är den 22 januari i år? Någon som vet?

Iallafall. Jag har precis varit ute med Amanda och hennes hundar, och snackat. Och snart ska jag till McDonalds med Frida! Shit vad länge sedan jag var på mc. Typ, ett halv år sedan kanske? Ifall vi har det här hemma någon gång beställer vi alltid och tar med hem. Länge sedan jag var med Frida också, du är saknad sötnos <3.

Innan mamma stack till Lund idag gick hon in och kollade på någon hemsida hur lång de har kommit med min mobil nu. På måndag var det 6 veckor sedan jag lämnade in den, på lagning, och de har lagat ungefär 30 &!!! JAG VILL HA MIN MOBIL JU! Egentligen får jag skylla mig själv - när vi var hemma hos Emmy så tappade jag den också hände det lite andra saker med den, sen slutade den fungera. Men 6 VECKOR? Hur svårt kan det vara att laga den egentligen? Alder sa att det antaligen bara var en sladd eller något som hade lossnat från skärmen, så allt utom skärmen funkade.
Iallafall skulle vi tydligen gå in om telia-butiken imorgon när vi ändå är i stan, och klaga. Kul! Jag hatar när mamma ska klaga på saker, speciellt när jag är med ..

Nu ska jag dra till mc.

/T

Städastädastäda

Nu håller jag på att städa mitt rum. Känns som om det var år sedan jag dammsög och dammde sist.
Men nu börjar här iallafall se lite bättre ut. Helst av allt skulle jag vilja möblera om, men jag vet inte vart jag kan ha datan och där det finns uttag och sladdar osv, så det får vänta iallafall tills pappa kommer hem. Känns liksom kul att alla kan se mig när jag sitter vid datan genom fönstret.
Sen när jag är klar ska jag in till Fanny, eller så kommer hon hit, också ska vi fixa lite med vår blogg (a) kommer bli skit bra!

/T

Grammisgalan

Jag har helt glömt bort att blogga idag ju! Varje gång jag har tänkt på det har jag bara tänkt : men det har jag redan gjort så mycket idag. Så nu kommer ett riktigt inlägg.

Idag har jag varit ute och fotat med Fanny och Sebbe. Vet inte riktigt hur bilderna blev eftersom Fanny inte har skickat de än, men de blev säkert bra.
Sen har jag bakat kladdkaka och kolla på grammisgalan också. Jag tyckte faktiskt att Timo skulle varit nominerad till liiite fler kategorier men, men. Och så synd om Amanda Jenssen! Hon var nominerad till tre kategorier (?) och hon var super nära på att vinna varje gång! Jag tycker att hon skulle ha vunnit (a)

Nu ska jag iallafall vara duktig och lägga mig tidigt!
Lägger in en bild på Amanda från sommarrocken förra året också.



- bara tog en bild snabbt. amanda jenssen sommarrocken 2008.


/T

Ännu en favoritbild

Hejsansvejsan alla!
Hoppas att ni tyckte om våra bilder från igår! Vi blev iallafall jätte nöjda med vissa av de.
Förresten så lägger jag in en annan av mina favoriter som jag glömde lägga in igår, också.

Idag ska jag kanske vara med Fanny igen. Igårkväll kom vi på att vi skulle skaffa en gemensam blogg där vi kan lägga ut våra bilder och då kan alla kommenterna. Inte bara de som känner oss, för klart att de tycker de blir snygga, eller? :)
Vi ska iallafall pyssla lite med det tror jag, kanske fota lite till? Det snöade ju lite igår också så då blir det mer vinterbilder, kanske. Vi får se!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!


- detta är också en av mina favoritbilder, även om det ser ut som jag
gör någon dockteater med händerna& vantarna.

/T


FOTAMEDÄLSKLINGSFANNY












Fota med Fanny

Nu har jag och Fanny varit ute och fotat. Överfina bilder! Vi hittade ett ställe som var asbra, också precis där solen var.
Fanny gick iallafall in till sig, mittemot oss, och ska lägga över bilderna och äta. Sen kommer hon hit med de på ett minne, eller så går jag in där med ett minne. Sen lovar jag att ni ska få se de. ÖVERNÖJDA BLEV VI!
Förutom att det kanske var svinkallt och att vi båda höll på att frysa ihjäl, och jag är superhes nu. Men det går över ;)

Nu börjar jag få tillbaka känseln i fingarna så jag ska ner och ta ett glas varm oboy (a)

/T

Duktiga jag

Jag kände mig faktiskt riktigt duktig idag! Jag gick upp innan kl 11! Första gången på hela jullovet, typ.
Men så hade jag och mamma bestämmt att vi skulle in till stan vid halv 11 också, men det blev aldrig av eftersom att affärerna tydligen inte öppnade förrens 12, eller något. Så det blir på fredag istället. MELLANDAGSREA <3

Idag ska jag iallafall ut och fota med Fanny. Det snöar ju idag också så det blir säkert mysiga bilder!
Vi har ju redan fotat på sommaren och hösten, så vi får väl passa på att ta vinterfoto nu när det ser lite vintrigt ut ute också. 

Nu ska jag snabba mig in i duschen!

/T 

Ebba och jag

Ni får förresten en bild på mig och min söta syster.
Hade tänkt lägga in den i förra inlägget, men nu kom jag på att jag glömde det så, varsågoda!



Det gick jättebra på revyn också! Även om jag bara skulle hjälpa Sofie att hälla upp champange och cider, haha.
Men det var kul, förutom att mina linser kliade som fan och att han som satt framför mig var kanske 1.90 och rörde sig hela tiden!
Och när vi skulle hem skulle vi tvungen gå, eftersom att mamma och pappa drack champange där. -12 grader, utan vantar, halsduk eller mössa (y).

Så nu ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på någon film. Ska nog göra en kopp chaite och ta en kärleksmums med (a)

/T


Fullt upp

Förlåt att jag inte har skrivit något idag, men jag har haft fullt upp idag med. Det är iallafall skönt att inte bara sitta hemma hela jullovet! Speciellt när det bara är en vecka kvar.
Iallafall, jag gick upp vid kvart i elva- tiden tror jag. Duschade och fixade till mig, sen gick jag och min lillasyster in till morfar och fikade med han och våra mostar. Sen åkte vi ner till folkets hus och fixade lite saker till premiären ikväll - ställde upp glas till champangen, satte upp skyltar osv. Sen åkte vi hem och jag och ebba, min lillasyster, bakade kärleksmums som nästan precis har blivit klara.
Så nu ska jag nörda mig här lite, kolla bloggar och sånt, sen ska vi äta och sen vid 6 är det revyn som gäller! Ska hjälpa min ena moster att hälla upp champange också, så jag får vara där lite tidigare. Woho. Men det blir säkert skit bra!

Nu ska jag nörda runt mig lite.

/T

Dålig uppdatering

Förlåt, men jag har haft fullt upp idag!
Jag har nämligen bakat muffins ifrån leila lindholms : piece of a cake. Skitgoda choklad muffins med maräng uppe på.
Sen har jag tittat på björn gustafsson : ett livsverk, han är bäst& ingen protest!
Sen har vi också varit på revyn och tittat på genrepet. Såg en person som jag hade lovat mig själv att aldrig se eller träffa igen, men jaja. Kommer ändå se han imorgon också, för då är det premiär.
Ifall ni undrar så är det en liten revy där bl.a. min morfar är med, birgitta, min kusins mormor osv. skitkul!

Nu ska jag sova, hade egentligen sagt att jag skulle sov kl 12 eftersom att jag har lagt mig så sent alla andra dagar. Men det får bli imorgon.

/T

Sing star abba

Haha, man kan ju inte precis säga att vi kommer vara insnöade imorgon! Det snöade i ca 5-10 min? sen övergick det i regn. Så det har varit en regnig lördag, idag.
Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag - tagit det lugnt och tittat på desperate housewives och druckit chaite och kolasnittar. Skitgott!

Nu är mina föräldrar och min lillasyster på teater och kommer inte förrens vid halv 9-9 tiden, så jag tror att jag ska gå och sjunga lite sing star abba, nu när ingen är hemma :)


/T

Det snöar!

Ja faktiskt, så snöar det! Inte jätte mycket, men lite då&då iallafall.
Haha, jag tror säkert att hur många som helst av er tänker "jaha, men det har varit snö här hur länge som helst".
Men det har knappt varit någon snö här nere i Skåne i år, bara lite i november någon gång.
Egentligen så hatar jag snö, men när den kommer såhär lite då och då så tycker jag det är ganska mysigt. Tills det blir för mycket och man måste kränga på sig hur mycket kläder som helst, och tills det bara bli slask av allt!
Men hur många gånger kommer det snö här nere förresten? Vi får vara tacksamma för den lilla snön vi får (:
Min mamma fick ett mms, på julafton, av hennes kusin och mina nästkusiner ifrån norrlan. mycket snö hade jag nog inte velat ha iallafall, även om det också hade varit mysigt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Egentligen hade jag tänkt åka in till stan och kolla på rean, men så vaknade jag så sent, så jag skiter nog i det och tar det en annan dag istället. Kanske är det någon som vill hitta på något idag, kanske.

Imorgon tror jag att jag ska upp till stugan med ett par kompisar. Jag är inte 100 men vi sa iallafall söndag-tisdag, men det var några som inte kunde och ingen har bokat stugan osv. så vi får se.

                                 
   
                 
 

1. Sist det snöade här.
2. Sist vi var uppe i stugan. (I februari eller något)
3. Sist vi var påväg till stugan. (I februari eller något)
4. Sist vi var uppe i stugan. (I februari eller något)

/T           

Hjälp?

Är det någon som vet du man ändrar bilden högst uppe? Den med skorna osv.
Skulle vara jätte snällt om någon kunde hjälpa mig!

/T


ALLFORLOVE






               


Ännu ett nyårslöfte

Nu har jag kommit på ännu ett nyårslöfte. Bra att jag kommer på de ett par dagar in på det nya året, men det gör väl inte så mycket? Huvudsaken är väl att jag har några mål för året, eller? (:
Iallfall, till löftet - jag ska försöka att sluta döma folk innan jag ens har träffat de, och inte bara på hur de ser ut. Jag dömer lätt folk efter utseendet, och det är ingen bra sak!
Också ska jag försöka sluta kommentera allt och helt enkelt försöka bli en lite bättre kompis.

Här är alltså mina nyårslöften 2009:
- sluta döma folk innan jag har träffat de, och inte efter utseendet.
- bli en bättre kompis ; säga snälla saker till folk osv.
- sluta vara så feg och inte ta allting på msn eller sms.
- försöka ta tag i allt ; jobba upp matten osv.

Just nu känns det som att 2009 kommer bli ett bra år!  Trots allt som, redan, har hänt.
Men jag har världens bästa kompisar som alltid finns här för mig när jag behöver de. Tack!
Ni vet att jag alltid finns här för er och att jag älskar er över allt annat! <3

/T

Nyårslöften

Gott nytt år!

Just nu ser 2009 inte ut att bli så bra. Men jag hoppas att allt kommer fixa sig, på något sätt kommer det ju, men jag vet inte om det är på ett bra eller dåligt sätt.
Men nu har jag kommit på vad jag ska ha som nyårslöfte/nyårslöften, lite sent kanske men jag har iallafall något -
jag ska börja ta tag i allt nu ; fixa matten i skolan, istället för att ta allt på msn eller sms ska jag ta det med den personen på riktigt. Jag har en hel hög med andra saker som jag vill göra till 2010, men det får vi se hur det går. De är inte så jätte viktiga, ni vet, inte sitta vid datan lika mycket osv.
Vad har ni för nyårslöfte?

Nu ska vi snart ha gäster så jag ska fixa till mig.
/T


RSS 2.0